Skellerup Fibernet

Skellerup Fibernet

I Skellerup er det gamle antennenet blevet erstattet af et super moderne Fibernet.

Så alle adresser i og omkring Skellerup kan nu få Fibernet med hastigheder op til 1000 Mb/s

Antenneforeningen Skellerup antennelaug er stadig aktiv og udsender deres TV kanaler via vores Fiberkabler. Du kan finde antennelaugets hjemmeside her: Skellerup


I Skellerup kan du få følgende hastigheder på nettet:

25/25 Mb/s         Til den lille forbruger. God til mails, E-boks mm.                      kr. 199,- Mnd.

100/100 Mb/s     Fin hastighed til den lille familie med streaming og gaming       kr. 249,- Mnd.

300/300 Mb/s     Til den store familie med masser af streaming og download      kr. 299,- Mnd.

1000/500 Mb/s   Så er der turbo på. Her sætter dit eget udstyr grænsen            kr. 319,- Mnd.


Bindingsperioden for abonnementet er 6 mdr. Vi tager forbehold for fejl og mangler. Angivne priser forudsætter kvartalsvis forudbetaling af abonnement via Betalingsservice. Ellers opkræves et gebyr på kr. 39,- pr. opkrævning som du modtager via brev PostNord. Abonnementet kan opsiges med 30 dages varsel efter bindingsperioden. Det vil sige det kan opsiges når du har haft abonnementet i 5 måneder. Abonnementet ophører efter 30 dage. Opsigelsen skal foretages via mail på info@acianet.dk


Den udvendige fiberboks skal placeres mellem 30 og 150 cm. over jorden (over sokkelhøjde).• De indvendige fiberbokse skal placeres i et al­mindeligt beboelsesrum eller teknikrum, som er let tilgængeligt og frostfrit. De må således ikke placeres på loftet, i skunken, i vådrum el­ler bag reoler, radiatorer, hårde hvidevarer og lignende.

Den indvendige fiberboks, mediekonver­teren, bruger strøm, og bør derfor placeres i nærheden af en stikkontakt. Har du ikke en stikkontakt i nærheden, skal du selv sørge for en forlængerledning, så vores tekniker kan te­ste forbindelsen.

Den indvendige boks er 15*15 cm og bør ikke placeres lavere end 15 cm over gulv. Vores router tilsluttes med det medfølgende kabel(1m) til boksen og programmeres.

Overvej, om du har brug for dataudtag til fi­bernet i andre rum, og hvordan du i så fald vil føre kablerne rundt i boligen. Vores tekniker kan mod betaling tilbyde kabling videre fra mediekonverteren til TV og PC m.m.

Det er ikke sikkert at vi kan trække kablerne den samme dag som installationen af fiber sker. Men I kan lave en ny aftale til senere.