Skellerup Fibernet

Den udvendige fiberboks skal placeres mellem 30 og 150 cm. over jorden (over sokkelhøjde).• De indvendige fiberbokse skal placeres i et al­mindeligt beboelsesrum eller teknikrum, som er let tilgængeligt og frostfrit. De må således ikke placeres på loftet, i skunken, i vådrum el­ler bag reoler, radiatorer, hårde hvidevarer og lignende.

Den indvendige fiberboks, mediekonver­teren, bruger strøm, og bør derfor placeres i nærheden af en stikkontakt. Har du ikke en stikkontakt i nærheden, skal du selv sørge for en forlængerledning, så vores tekniker kan te­ste forbindelsen.

Den indvendige boks er 15*15 cm og bør ikke placeres lavere end 15 cm over gulv. Vores router tilsluttes med det medfølgende kabel(1m) til boksen og programmeres.

Overvej, om du har brug for dataudtag til fi­bernet i andre rum, og hvordan du i så fald vil føre kablerne rundt i boligen. Vores tekniker kan mod betaling tilbyde kabling videre fra mediekonverteren til TV og PC m.m.

Det er ikke sikkert at vi kan trække kablerne den samme dag som installationen af fiber sker. Men I kan lave en ny aftale til senere.