Søndersø Fibernet

Status på Fibernettet i Søndersø


Seneste nyt:Samgravningen med Energi Fyn stoppes.


Som de fleste sikkert har læst allerede enten på Facebook eller i avisen. Så stopper vi udrulningen af fibernet i dele af Søndersø.

Det gør vi fordi omkostningerne i øjeblikket langt overstiger det fornuftige. Når vi ser at en etablering af en fiberforbindelse til en adresse ikke kan tjenes hjem indenfor en rimelig tid. Så skal man stoppe. Det mener vi også andre i vores branche burde indse.

Vi oplever i øjeblikket at vores materialer stiger voldsomt. F.eks. plasticrørene. Prisstigning på 50 % indtil videre. Der varsles allerede nu yderligere stigninger. Da vi ikke ønsker at hæve priserne på vores produkter over for dig som kunde. Så skal man udvise rettidig omhu.


Følgende veje gøres færdige:

Pilegårdsvænget, Bøgegårdsvej, Birkelunden, Birkemosevej, Nordmarksvænget, Præstetoften, Møllertoften, Kærgårdstoften, Lindetoften, Åtoften 2-10, Langebyende 21, Sømarksvej, Kornvænget, Odensevej 52-76, Kirsebærlunden, Ahornvænget, Askevænget

Listen vil blive opdateret løbende.


At vi stopper nu på de andre adresser i Søndersø betyder ikke at der ikke kommer fibernet fra os. Vi kommer blot senere når tingene kommer til at se lidt lysere ud igen.Oprettelse/tilslutning kr. 0,-

100/100 Mbit/s    kr. 249,-

300/300 Mbit/s    kr. 299,-

1000/500 Mbit/s  kr. 319,-

Der er router med wifi inkluderet i alle pakker.


Alle priser etc. er med forbehold for ændringer i aftaler og betingelser.


Du kan allerede nu tilmelde dig fibernet via denne bestillingsformular