Tofteloekken

Fibernettet er i Tofteløkken og Strandløkken


En lille update vedr. fibernet i Tofteløkken og Strandløkken

Hvad er det vi har brug for i sommerhuset? Vores erfaring er en billig og stabil Internetløsning. Det er ikke en TV pakke da det er noget som man har i sit primære hjem.

Og som tiderne har udviklet sig med Corona etc. så er der flere og flere som benytter sommerhuset i dagligdagen med hjemmearbejdsplads.


Derfor har vi lavet en sommerhus pakke som vi mener dækker de flestes behov.


Internet 200/200 Mb/s for kr. 199,- pr. måned. Kun hos acia

Oprettelse kr. 0,-Vi har lavet en tilmeldingsformular som skal benyttes som du kan finde her(tilmeldingsformular)


Vi har også lavet en mulighed for at sætte nettet på pause f.eks. om vinteren. Så koster forbindelsen kr. 99,- om måneden. Når du lukker og åbner forbindelsen opkræves et gebyr på kr. 75,- pr. handling.Hvad er vores erfaring med fibernet?

Vi leverer fibernet i Skellerup og Lyngå. I Skellerup er vi pt. ved at tilslutte samtlige huse med fibernet og derefter nedlægges deres gamle antennenet. Ligeledes er det os som forestår opbygningen af Bjerringbro antenneforenings konvertering til fibernet. Så vi er ikke uvant med dette.


Det har altid været en fornøjelse at komme i området og vi glæder os til at tage dette næste skridt.


Hvad med telefoni?

Hvem bruger fastnet nu om dage? Nej vel. Men der findes faktisk allerede en mulighed for at få din mobiltelefon til at virke bedre i sommerhuset. Løsningen hedder Volte og findes i de fleste mobiltelefoner. Og de fleste mobilselskaber understøtter det.

Volte virker via wifi signalet. Det vil sige at når man er i sommerhuset og telefonen er på wifi så ringer man via wifi. Fuldstændigt som når du er på mobilnettet. Og da de fleste har masser af taletid er det ikke en ekstra omkostning som en forbrugstakseret nummer kan blive for een. Du skal kontakte dit mobilselskab for at få bekræftet om Volte er en del af din mobilløsning.


Kommer der TV på fiberen?

Nej ikke pt. Vi vil ikke afvise at det kommer. Men det er helt op til rettighedshaverne og TVstationerne.


Copyright © Alle rettigheder forbeholdes